Potpis Saše Vasića

KAO U ,,SNU”: Saša Vasić u KIC-u promovisao album i priredio koncert za pamćenje

KIC Budo Tomović, Podgorica 28.2.2019.

PROMOCIJA NOVOG ALBUMA ´SAN´

12.12.2018, Remiks Gastro Bar

U prepunom klubu “Remiks Gastro Bar”, održana je koncertna promocija za medije i prijatelje,  petog albuma Saše Vasića pod nazivom “SAN”. Zvanično će album biti u prodaji od 15 decembra i može se naći na sledećim prodajnim mestima:
Delfi knjižare, Muzička kuća Metropolis, Jugoton Croatia Records, DallasMusic Shop Beograd, DVD Zona Internet prodavnica Beograd, Mungos CD shop Novi Sad, Bulevar Books knjižara-kafe Novi Sad, Music Box Cd&Vinyl Online Shop, Knjižara Indigo Niš


Koncert u Podgorici – KIC Budo Tomović

20.10.2017

 

Predivna Podgorička publika i jedan od najboljih koncerata….

 

KIC BUDO TOMOVIĆ: Saša Vasić održao koncert za pamćenje


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promocija spota „Zagrljaj“

U prepunom klubu „Soul Society“ u centru Beograda 11.5.2017, održana je promocija spota „Zagrljaj“. Po prvi put ostvarena je saradnja sa izdavačkom kućom „MenArt“. Pored prikazivanja spota za novi singl „Zagrjaj“ gosti su imali priliku da uživaju u mini koncertu Saše Vasića i njegovog benda koji su izveli pesme koje su obeležile Sašinu dosadašnju karijeru.

Ovom prilikom najavljen je i nastavak saradnje Saše Vasića i izdavačke kuće „MenArt“, koja će kao izdavač stajati iza 5. Sašinog albuma pod nazivom „Zagrljaj“ a čije predstavljanje publici je planirano za decembar 2017. godine. Lepa vest za sve ljubitelje Sašine muzike je da će pre izlaska novog albuma imati priliku da se upoznaju sa još jednom novom pesmom, koja će biti objavljena u septembru 2017. godine.

 

Koncert u Kovinu, Centar za kulturu

 

Nekoliko fotografija sa koncerta održanog u kovinskom Centru za kulturu. Veliko hvala publici na divnoj atmosferi.

11-08-2016

 

 

Intervju za BG Online

 

Ljubav mi je promenila život (Saša Vasić)

09-07-2016

 

Intervju za Montenegro Magazin

Nakon sedam godina diskografske pauze, publika će imati priliku da uživa u novim pjesmama kantautora Saše Vasića. Prva od njih je ,,Zagrljaj” za koju s ponosom kaže da promoviše vrijednosti koje su iznad materijalnog, vrijednosti kojima bi svi trebalo da se vratimo – porodici, prijateljima i zagrljaju.

Crnu Goru pamti po jednom od najsvjetlijih momenta u karijeru, nastupu sa Kornelijem Kovačem na budvanskom festivalu sa pjesmom ,,K’o lijana”.
Muzička scena danas, smatra on, jako je loša, što ga i ne čudi jer muzika, kao i kultura uopšte, uvijek su odraz stanja u društvu.
Srećan je i blagosloven, kaže nam, što radi posao koji voli i što ima divnu porodicu. To je sve što mu treba.

05-07-2016

SAŠA VASIĆ ZA MNE MAGAZIN: Pjesma ,,Zagrljaj” promoviše prave vrijednosti

 

Humanitarni koncert za lečenje Dušana Šobića

U Bogatiću je 21.06.2016. godine organizovan humanitarni koncert, čiji prihod je bio namenjen lečenju Dušana Šobića.

Kratak prilog o koncertu možete videti klikom na  Koncert za Dušana

21-06-2016

 

 

Snimanje spota za pesmu „Zagrljaj“

U prelepom ambijentu etno kompleksa „Zornića kuća“, završeno je snimanje spota za novi singl pod nazivom „Zagrljaj“. Izreka kaže da slika govori hiljadu reči, pa se nadamo da će ove fotografije uspeti da prenesu bar deo atmosfere sa snimanja i da ćete u njima uživati.

15-05-2016

 

Pop&Jazz Pijanisti @ UK Parobrod

U UK Parobrod u Beogradu, u okviru manifestacije Pop&Jazz Pijanisti, organizovan je koncert Kornelija Kovača, na kom je Saša Vasić nastupio kao specijalni gost.

15-03-2016

 

 

8. mart @ Bijeljina

Hvala na prelepom dočeku i divnom koncertu. Delimo sa vama deo atmosfere sa koncerta u Bijeljini.

08-03-2016

 

Duo Ponte @ Loznica

Saša Vasić je nastupio kao gost večeri na koncertu slovenačkog sastava Duo Ponte, u domu kulture „Vuk Karadžić“ u Loznici.

   22-02-2016